Elina
Elina
Milla
Milla

LrTL:n kilpaluistelijat osallistuivat runsaslukuisina Tikkurila Trophy -kutsukilpailuihin Vantaalla. Kaikki luistelijamme onnistuivat hienosti ja sijoittuivat reilusti kympin sakkiin sarjoissaan. Klikkaa otsikkoa lisätietoihin ja tuloksiin! Klikkaa kuvia kuvasuurennoksiin.

Tikkurila Trophy -kutsukilpailun huipennuksia olivat mm. SM-juniorisarjan mitalikamppailu. Sarjassa kisattiin tällä kertaa vapaaohjelmassa ja Janna luisteli siinä voittoon uudella norjalaisen säveltäjä Edvard Griegin musiikin tahdissa olevalla ohjelmallaan ja kävi kovan taiston Espoon Jäätaitureitten Olivia Liskon kanssa. Maajoukkueessa niin ikään luisteleva Lisko joutui tällä kertaa taipumaan Jannalle reilulla pisteellä, vaikka Olivia luisteli lähes virheettömän ohjelman.

Nyt Janna onnistui 3-hyppy- ja -hyppy-yhdistelmissään ja tuomarit arvioivat ne puhtaiksi ja lisäpistein. 2-axelyhdistelmäksi tarkoitettu elementti jäi ainoastaan jään pintaan, mutta muutoin ohjelman tekninen repertuaari riitti niukkaan voittoon.

SM-juniorisarjan debytantti Iida oli myös kovassa iskussa: vaikeat 3-hypyt napsahtivat kohdalleen hyvin omaksutussa uudessa vapaaohjelmassa ja 3. sija kovassa seurassa Nuorten maajoukkueluistelijalle oli upea saavutus.

SM-noviisisarjan Isabella luisteli hienosti kuudenneksi 26 luistelijan joukossa. Molemmat uudet "virtuaalisena" harjoitellut ohjelmansa luistellut Isabella piti lyhytohjelman 6. sijansa myös kokonaispisteissä, vaikkei itse ollutkaan vapaaohjelmaansa ihan tyytyväinen (10.).

Isabellan luistelu ja sijoitus osoittavat, että "täältä tullaan", kun ohjelma- ja elementtitoistoja tulee seuraavia kisoja ajatellen lisää alle.

A-Silmut tytöt -sarjassa Emilia oli elementissään. Emilia voitti sarjan iloisella ja teknisesti vaativalla luistelullaan: mm. piruetit olivat 4-tasoa. Elina oli kisa-avauksessaan lupaavasti saman sarjan kuudes: sarjassa luisteli 31 tyttöä.

Milla avasi niin ikään kilpailukautensa hienosti seitsemännellä sijallaan B-Silmut tytöt -sarjassa pistein 43,17. Sijaluku kärjen takana 26 luistelijatytön sarjassa oli hieno avaus kaudelle, mm. vaativa 2Lutz-2Tulppi-hyppy-yhdistelmä onnistui kisatilanteessa nyt hienosti.

Tikkurilassa oli kaikilla luistelijoilla auringonpaistetta luistelussaan ja kisa-avauksissaan!

Onnittelut kaikille luistelijoille ja valmentajalle hienoista kisasuorituksista!