STLL:n valmennusryhmät

Yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluu kaudella 2018-2019 yhteensä 10 luistelijaa. Maajoukkue valitaan vuosittain keväällä maajoukkueen valintakriteerien mukaisesti.

 

Nuorten maajoukkue on tarkoitettu alle 16 -vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä ei ole täyttänyt 16). Valinnat ryhmään tehdään kaudesta 2018-2019 alkaen vuosittain yhdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan. Nuorten maajoukkueen valintaleirille luistelijat kutsutaan STLL:n toimesta valintakriteerien mukaisesti.

Kaudelle 2019-2020 on Nuorten maajoukkueeseen seurastamme valittu Janna Jyrkinen ja Iida Karhunen.

 

Talent-ryhmä on tarkoitettu 9–13-vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä on täyttänyt 9 vuotta mutta ei vielä 13 vuotta). Valinnat ryhmään tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan, mutta kilpailukauden aikana 13 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi kaudeksi. Seuravalmentajat ilmoittavat luistelijansa valintaleirille taitotasoon ja osallistumisen edellytyksiin perustuen.

 

 


Maajoukkueen ja valmennusryhmien leirityksistä vastaa Nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova yhdessä kullekin leirille erikseen valittujen valmentajien ja eri alojen muiden asiantuntijoiden kanssa.

 


Valmennusryhmien leiripäivät kaudella 2018-2019 (muutokset mahdollisia)