STLL:n valmennusryhmät

 

Yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluu kaudella 2019-2020 yhteensä 10 luistelijaa. Maajoukkue valitaan vuosittain keväällä maajoukkueen valintakriteerien ja valintaleirin mukaisesti.

Nuorten maajoukkue on tarkoitettu alle 16 -vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä ei ole täyttänyt 16). Nuorten maajoukkue valitaan vuosittain keväällä valintaleirin perusteella.

Kaudelle 2019-2020 on Nuorten maajoukkueeseen seurastamme valittu Janna Jyrkinen ja Iida Karhunen.

Nuorten projekti -ryhmä on tarkoitettu 9–13-vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä on täyttänyt 9 vuotta mutta ei vielä 13 vuotta). Valinnat ryhmään tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan, mutta kilpailukauden aikana 13 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi kaudeksi. Seuravalmentajat ilmoittavat luistelijansa valintaleirille taitotasoon ja osallistumisen edellytyksiin perustuen.

 

 


Maajoukkueen ja valmennusryhmien leirityksistä vastaa Nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova yhdessä kullekin leirille erikseen valittujen valmentajien ja eri alojen muiden asiantuntijoiden kanssa.

 


Valmennusryhmien leiripäivät kaudella 2019-2020 (muutokset mahdollisia).