STLL:n valmennusryhmät

 

Yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluu kaudella 2023-2024 yhteensä 17 luistelijaa. Maajoukkue valitaan vuosittain keväällä maajoukkueen valintakriteerien ja valintaleirin mukaisesti.

Kaudella 2023-2024 Maajoukkueessa luistelevat seurastamme Janna Jyrkinen ja Iida Karhunen.

Nuorten maajoukkue on tarkoitettu alle 16 -vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä ei ole täyttänyt 16). Nuorten maajoukkue valitaan vuosittain keväällä valintaleirin perusteella.

Nuorten projekti -ryhmä on tarkoitettu 9–13-vuotiaille lahjakkaille luistelijoille (kilpailukauden alkuun 1.7. mennessä on täyttänyt 9 vuotta mutta ei vielä 13 vuotta). Valinnat ryhmään tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan, mutta kilpailukauden aikana 13 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi kaudeksi. Seuravalmentajat ilmoittavat luistelijansa valintaleirille taitotasoon ja osallistumisen edellytyksiin perustuen.

 


Maajoukkueen ja valmennusryhmien leirityksistä vastaa Nuorten olympiavalmentaja Sirkka Kaipio yhdessä kullekin leirille erikseen valittujen valmentajien ja eri alojen muiden asiantuntijoiden kanssa.

 


Valmennusryhmien leiripäivät kaudella 2023-2024 (muutokset mahdollisia).