Tuloksekas kilpailuviikonloppu Joensuussa ja Espoossa - Jussi ja Moona sarjavoittoihin!

21.10.2018

Iloista menestystä seuran luistelijoille viikonloppuna. (Klikkaa kuva suuremmaksi.)
Päävalmentaja Marina oli tyytyväinen viikonlopun kilpailumenestykseen. (Klikkaa kuva suuremmaksi.)

Joensuussa käytiin kovatasoiset valintakilpailut SM-Noviiseissa ja Debytanteissa (tytöt) sekä ISU-kutsukilpailut ja samaan aikaan Espoossa Jussi voitti Debytantit-poikien valintakilpailun ennätyspistein. Klikkaa uustisotsikkoa ja pääset tarkempiin tuloksiin!

Joensuussa käytiin 20.-21.10. SM-Noviisien ja Debytanttien (tytöt) lohko 2:n valintakilpailut ja Priima-kutsukilpailut.

Jussi kisasi Debytantti-poikien valintakilpailussa samaan aikaan Espoossa sarjavoittoon ja piste-ennätykseensä.

Kauden paras -pisteiden perusteella valitaan luistelijat valintakilpailupisteiden perusteella loppukilpailuihin ja seuran luistelijat saavuttivat nyt tärkeissä kisoissa onnistumisia, omia piste-ennätyksiään ranking-vertailua varten ja hyviä kisasuorituksia muutoinkin kaikilta luistelijoilta.

Janna paransi reilusti ennätystään 106,71 pisteeseen, jolla SM-finaalipaikan pitäisi olla jo taskussa. Molemmat ohjelmat sujuivat keskittyneesti ja piste-ennätykset tulivat sekä lyhyt- että vapaaohjelmissa.

Iida nappasi hienosti kakkossijan Debytanttien valinnoissa ja kauden ensimmäisessä  kisassaan Katriina oli saman sarjan neljäs. Isabella valitettavasti ei päässyt, toivottavasti lievän, loukkaantumisen takia nyt kisaamaan.

Moona nappasi jo toisen peräkkäisen Noviisit-sarjan kisavoittonsa ja taas reilulla piste-etumatkalla. Elina oli lupaavasti kuudes B-silmut -sarjassa edelliskisaa jo hiukan varmemmalla luistelulla.

Onnittelut kaikille luistelijoille mallikkaista suorituksista! Kiitos valmentajille Marinalle ja Juholle!