Kisatuloksia Tallinnasta viikonlopulta - upeita suorituksia kaikilta LrTL:n luistelijoilta! - Kuvia lisätty!

15.1.2019

Milla luisteli hienosti ensimmäiset ISU-pisteensä ja ensimmäisissä kansainvälisissä kisoissa.
Elinan pisteitä odotellessa.
Hienot pisteet ilmestyivät taululle Moonan upean luistelun jälkeen.
Jussi luisteli näyttävästi Tallinnassa.
Iida voitti ja Katrina oli kolmas Intermediate Novice -sarjassa. Hyvä tytöt!
Riemu repesi sohvalla, kun Jannan pisteet ilmestyivät ja ne pitivät kärkipaikan vapaaohjelmankin jälkeen.

LrTL osallistui kaikkiaan seitsemän luistelijan voimin Tallinnassa käytyihin kansainvälisiin Gliss Open -taitoluistelukisoihin. Klikkaa otsikkoa ja pääset lisätietoihin! Klikkaa kuvaa suurennukseen!

Seura osallistui Tallinnan kansainvälisiin Gliss Open -taitoluistelukilpailuihin pe-su 11.-13.1. seitsemän luistelijan voimin.

Kisaviikonloppu antoi osalle kokemusta ISU-pistearvioinnista ja toi myös palkintopallisijoituksia, kun Iida voitti Intermediate Novice -sarjan ja jossa Katrina oli hienosti kolmas.

Advanced Novice -tyttöjen sarjan voittoon taisteli Janna ja Moona sijoittui kauniilla ja puhtailla lyhyt- ja vapaaohjelmillaan sarjassa yhdeksänneksi. Sarjassa luisteli 24 tyttöä.

Vastaavassa Advanced Novice -poikien sarjassa Jussi luisteli ensimmäistä kertaa kaksi ohjelmaa ja sijoittui lupaavasti viidenneksi.

Moonalle ja Jussille vajaassa viikossa tehdyt lyhytohjelmat olivat molemmilla omaksuttu mukiinmenevästi.

"Pienten tyttöjen" sarjoissa Milla luisteli ensimmäistä kertaa ISU-arvioinnin mukaan puhtaan luistelun ja muutenkin kansainvälisissä kisoissa sijoittuen suomalaisista toiseksi Chicks A 2010 -sarjassa kokonaissijoituksen oltua 12. (22 luistelijaa) ja Elina vastaavasti Cubs A 2009 -sarjassa 15. Elinan luistelussa näkyi melko pitkä kisatauko.

Valmentaja Marina Shirshova oli kilpailuviikonloppuun tyytyväinen hienoista suorituksista.

Onnittelut valmentajalle ja luistelijoille hyvistä suorituksista sekä taustajoukoille, että kisamatka toteutui runsaslukuisena.