Janna ja Iida jatkavat maajoukkueessa - palkintosadetta Taitoluisteluliiton Gaalassa!

26.4.2023

Iida ja Janna keräsivät palkintoja hyvin menneen kauden perusteella Helsingissä Taitoluisteluliiton palkintogaalassa.

Janna ja Iida jatkavat odotetusti Suomen Taitoluisteluliiton maajoukkueessa, kauden hyvien esitysten mukaisesti. Klikkaa otsikkoa ja pääset lisätietoihin!

Janna Jyrkinen ja Iida Karhunen valittiin odotetusti jatkamaan Taitoluisteluliiton maajoukkueessa. Molemmat tytöt ovat sarjojensa Suomen mestareita ja he menestyivät upeasti myös kansainvälisissä arvokilpailudebyyteissään.

Janna oli Suomen edustajana mm. Euroopan mestaruus- ja Maailmanmestaruuskilpailuissa. EM-kotikisoissa Espoossa Janna sijoittui hienosti seitsemänneksi ja hankki samalla Suomelle toisen maapaikan seuraaviin EM-kisoihin.

Japanin Saitaman MM-kisoissa Janna ylsi vapaaohjelmaan sijoittuen kokonaistuloksissa 21:nneksi. Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Islannin Reykjavikissa Janna saavutti hopeaa. Kausi oli Jannan debyyttikausi seniorisarjassa.

Iida voitti upeasti Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalit Italian Tarvisiossa ja Pohjoismaiden mestaruuden Islannissa.

MM-kisoissa Kanadan Calgaryssa Iida oli epäonninen luokattuaan polvensa kisaharkoissa, eikä siksi yltänyt vapaaohjelmaan. Juniorisarjassa luisteleva Iida sijoittui 26:nneksi.

Taitoluistelun Palkintogaalassa Helsingissä kaksikkoa muistettiin kiertopalkinnoin sarjojensa mestaruuksista.

Janna pokkari lisäksi palkinnon kovimmasta yksinluistelun kansainvälisestä suorituksesta ja rintapieleen kiinnitettiin Taitoluisteluliiton hopeinen ansiomerkki. Molemmat huomionosoitukset tulivat EM-kisasijoituksen perusteella (7.).