Iida kipusi vapaaohjelmallaan Volvo Open Cupin voittoon!

6.11.2021


Iida voitti Latvian Riiassa käydyn Volvo Open Cupin Juniorityttöjen sarjan ylivoimaisesti. Klikkaa otsikkoa ja pääset lisätietoihin sekä kuvaa kuvasuurennokseen.

Latvian Riiassa käytiin kansainvälinen Volvo Open Cup ISU-kilpailu ja Iida nousi hienosti Juniorityttöjen sarjassa lyhytohjelman kolmannelta tilalta ylivoimaiseen voittoon hienosti sujuneen ja teknisesti vaikean vapaaohjelmansa siivittämänä yhteispistein 142,49.

Upea vapaaohjelma paikkasi Nuorten maajoukkueluistelijan lyhkärin harmittavaan kaatumiseen päättyneen hyppy-yhdistelmän pistemenetyksen  tuoman kolmannen tilan ja siivitti koko kisan ylivoimaiseen voittoon.

Iitun vapaaohjelma oli kilpailijattarista ylivoimaisesti vaikein sisältäen 3+3 -hyppy-yhdistelmiä ja piruetit pyörivät nelostasolla ja jauhoivat samalla lisäpisteitä. Mainittavaa on myös lyhytohjelman nelostason askelsarja, hienoa!

Harvinaista on, että kansainvälisessä ulkomaan kisassa voittoon luistelee peräkkäisinä vuosina saman (suomalais)seuran edustaja, sillä vuotta aiemmin Janna luisteli vastaavan sarjan ylivoimaiseen voittoon!

Volvo Open Cup -tulokset:

 Volvo Open Cup 44 th. (kristalice.lv)

 

Junior Women

    LOVO
1.Iida KarhunenLrTL, FIN142,493. (47,70)1. (94,79)
2.Sofja StepchenkoLAT126,872.6.
3.Marianne MustEST125,824.4.
 21 luistelijaa    

 

Mahtavat onnittelut Iitulle, valmentajalle ja taustajoukoille upeasta voitosta!