Janna kakkoseksi Pietarin Aleksei Mishin Cupissa

7.3.2021

Janna sijoittui toiseksi Pietarin kisoissa. Tatjana Mishina jakoi palkinnot.
Janna sijoittui toiseksi Pietarin kisoissa. Tatjana Mishina jakoi palkinnot.
Palkintojenjakotilaisuudessa koreografi Anastasia (vas.), Marina, Janna ja Tatjana Nikolaevna Mishina.
Palkintojenjakotilaisuudessa koreografi Anastasia (vas.), Marina, Janna ja Tatjana Nikolaevna Mishina.

Janna sijoittui hienosti toiseksi venäläisittäinkin kovatasoisessa mestarivalmentaja Aleksei Mishin Cupiksi -nimetyssä kilpailussa Juniorinaisten sarjassa Pietarissa. Klikkaa otsikkoa tarkempiin tuloksiin ja kuviin!

Jannalla kaksoiskansalaisena oli mahdollisuus osallistua Pietarin kovatasoiseen mestarivalmentaja Aleksei Mishinin Cup -kilpailuun ja sen Juniorityttöjen sarjaan.

Janna sijoittui lyhytohjelman johtotilan ja vapaaohjelman kakkostilan jälkeen lopulta toiseksi. Voiton vei Pietarin sarjansa kärkiluistelijoihin kuuluva Kseniya Remiga vappiksen huippuluistelullaan.

Koronatilanteen takia kaikkien arvokilpailujen (Juniori-MM-, PM- ja SM-kilpailut) peruunnuttua vähäkilpailullinen kausi sai Pietarin kisasta Jannalle hiukan täytettä kisakalenteriin.

Janna onnistui lyhytohjelmassaan puhtaasti ykköseksi pistein 67,63. Vapaaohjelman 3-flipin yhdistelmäksi tarkoitetun hypyn harmittavan kaatumisen Janna paikkasi fiksusti hypäten soolohypyksi tarkoitetun 2-axelin tilalle 2A+3-tulppiyhdistelmän, kokonaistuloksena toinen sija huippupistein 163,90.

Pistelaskujärjestelmä Pietarissa poikkesi hiukan kv-juniorisarjan vastaavasta, joten aivan vertailukelpoinen tulos normikisoihin ei ole, mutta hyvin suuntaa-antava.

Lyhytohjelman komponenttipistekerroin (factor) oli Pietarin kisoissa tutun 0,8 tilalla 1,0, mutta vastaavasti vapaaohjelmassa oli Pietarissa yksi hyppyelementti vähemmän. Nämäkin huomioiden kisa oli yksi Jannan parhaista.

Pietarin visiitti oli muutoinkin antoisa, sillä Janna pääsi muutamiin Aleksei Mishinin valmennuksen ja huippuluistelutallin harjoituksiin, joissa jäillä viimeistelivät terävyyttään mm. tuleviin Tukholman MM-kisoihin valmistautuvat Venäjän maajoukkueluistelijat Mikhail Kolyada, Elizaveta Tuktamysheva ja Evgeni Semenenko.

Tulokset:

Кубок ЗТР А Н Мишина - I спoртивный разряд дeвушки 2008 и старше (freeskating.info)

Juniorinaiset, 2008 ja vanh.
   LOVOPist.
1.Kseniya RemigaPietarin Olympiakoulu2.1.175,82
2.Janna JyrkinenLrTL, Suomi1. (67,63)2. (96,27)163,90
3.Daria OsipovaPietarin Olympiakoulu3.3.152,48
 25 luistelijaa    

 

Lyhytohjelma (kohdasta 3:58:00):

Кубок Заслуженного тренера России А.Н. Мишина 28.02.2021 - YouTube

Vapaaohjelma (kohdasta 5:33:40):

Кубок Заслуженного тренера России А.Н. Мишина 01.03.2021 - YouTube

Onnittelut Jannalle, Marinalle ja koreografi Anastasialle hienoista kisoista!