Hiihtoloman talvileirille ma 26.2.-pe 2.3. ilmoittautuminen/K1-K2 -ryhmät

7.2.2018

Seuran luistelijoille leiriohjelman lisäharjoitukset kuuluvat normaaleihin harjoitusmaksuihin ilman lisäveloitusta!

Seuran K1- ja K2-ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus osallistua seuran normaalien harjoitusaikataulujen lisäksi Marinan hiihtolomaviikolla järjestämälle taitoluistelun Talvileirille ma 26.2.-pe 2.3. ja sen harjoituksiin.

Seuran K1- ja K2 -ryhmien normaaliharjoitusohjelman lisäksi leirillä on siis lisäjää- ja oheisharjoituksia (2 jääharjoitusta/päivä ja 1-2 oheisharjoitusta/päivä). Tarkempi leiriohjelma julkaistaan myöhemmin. Leirille tulee vierailevia luistelijoita, joille leiri on maksullinen.

Seuran K1-K2 -luistelijoille leirijäät kuuluvat normaaliin harjoitusmaksuun. Ainoastaan mikäli osallistuu leiriohjelmaan kuuluviin lounaisiin, on lounas maksullinen ja 5 eur/lounas (vapaaehtoinen osallistuminen lounaisiin, merkintä lounaista ilmoittautumiseen, jotta lounasmäärätilaukset tulevat oikein!).

Jotta ryhmäkoot pysyvät tarkoituksenmukaisina, tulee myös seuran K1-K2-luistelijoiden ilmoittautua leirille ja mielellään sitoutua osallistumaan ilmoitetuille KOKONAISILLE leiripäiville.

Mikäli luistelija ei pääse osallistumaan joihinkin päiviin, tulee se merkitä ilmoittautumislomakkeelle, jotta päivittäinen ja ryhmäkohtainen luistelijamäärä on tiedossa.

Leirille TULEE SIIS KAIKKIEN ilmoittautua ao. linkin kautta:

https://www.smskatingschool.com/kopiya-kontakty

Tervetuloa!