Savonlinnan ISU-kutsukilpailun su 10.2. upeita tuloksia

11.2.2019

Iloisia ilmeitä hyvien suoritusten jälkeen seuran luistelijoilla ja valmentaja Juho Pirisellä.
Iloisia ilmeitä hyvien suoritusten jälkeen seuran luistelijoilla ja valmentaja Juho Pirisellä.

Seuran kilpailijat tekivät kovia tuloksia su 10.2. Savonlinnan ISU-kutsukilpailussa. Iida ja Katrina ottivat Debytanteissa kaksoisvoiton ja Jussikin sai Debytantti-ohjelmassaan kaksoisakselin onnistumaan hienosti. Emilia starttasi ISU-pisteiden mielenkiintoiseen maailmaan Silmut-B -sarjassa. Klikkaa otsikkoa ja pääset tuloksiin!

Debytanttityttömme Iida ja Katrina ottivat kaksoisvoiton kymmenellä pisteellä seuraavaan luistelijaan. Molemmat onnistuivat kaksoisaxelissa ja Iida esitteli lisäksi kolmoishyppyrepertuaaristaan puhtaat tulpin ja schalhowin: tulppi taipui vielä tällä kertaa kuitenkin jään pintaan.

Katrina esiintyi totutun näyttävästi, askelsarja oli kolmostasoa.

Näistä on molempien tyttöjen hyvä jatkaa kohti finaaleja!

Debytantit, tytöt
1.Iida KarhunenLrTL59,75
2.Katrina TalloLrTL59,07
3.Anni PiiroinenJoKa49,88
 10 luistelijaa  

 

Jussi luisteli vapautuneesti uudet ennätyspisteensä Debytantit-sarjassa onnistuen niin ikään molemmissa kaksoisaxel-hypyissään - mallikas suoritus ja poika esitteli, että eteenpäin on menty isolla harppauksella. Finaali odottaa!

Debytantit, pojat
1.Jussi HagmanLrTL52,51
 1 luistelija  

 

Emilia otti ensimmäisiä askeleitaan ISU-pisteiden ihmeelliseen maailmaan ja selvisi hienosti Silmut-B -sarjassa. Piruetit pyörivät totutun vauhdikkaasti ja axelit napsahtivat paikalleen ja kun komponenttipisteet olivat ihan kärjen tahtia, voi jatkossa odottaa hyviä sijoituksia.

Silmut-B, tytöt
1.Kiira AlastaloKoTa28,92
2.Kerttu SilvennoinenJoKa26,52
3.Vuokko TurunenKKJT24,80
8.Emilia SusiLrTL23,37
 14 luistelijaa  

 

Onnittelut kaikille luistelijoille ja valmentajatiimille hienoista suorituksista ja kiitos Savonlinnassa mukana olleelle Juholle oivasta valmennuksesta!